Jubilarissen Schutterij St. Oda

May Puynen is 40 jaar Lid van schutterij St. Oda op Boshoven. Hiervoor kreeg zij afgelopen weekend een onderscheiding van de OLS federatie.

May is in het korps begonnen op de lyra welke ze jaren heeft bespeeld tot ze overging op de xylofoon. Dat bespeeld May nog steeds. Ook zit May al meerdere jaren in het bestuur van de schutterij. Hier heeft ze de zeer verantwoordelijke functie als penningmeester.

Wiel van Leuken is maar liefst 60 jaar lid van de schutterij. Ook hij kreeg een onderscheiding van de OLS federatie. Namens de schutterij kreeg hij uit handen van voorzitster Marion Briels het prachtige beeldje uitgereikt dat speciaal is ontworpen voor leden die 60 jaar lid zijn van de schutterij.

Wiel is maar liefst 25 jaar vice-voorzitter geweest waarbij hij Harrie Caris als voorzitter ondersteunde. Tevens hebben ze samen jaren als vrijwilliger klaargestaan voor het schutterijmuseum, iets wat Wiel nog steeds doet. Ook heeft hij de taak als commandant gehad. Nu is Wiel al jaren de generaal van de schutterij. In 1998 is hij opgenomen als schuttersbroeder in de Soevereine Orde van de Rode Leeuw. Hij was ook de 5e schutter die in 2000 het OLS mee naar Boshoven nam. Voor al deze verdiensten heeft hij ook jaren terug een koninklijke onderscheiding ontvangen. Beide jubilarissen van Harte gefeliciteerd.