Kompaswoning Karlijn op tv

Foto via: KRO-NCRV - BinnensteBuiten

Video – Karlijn Jacobs uit Weert was donderdagavond te zien in het tv-programma BinnensteBuiten op NPO2.

BinnensteBuiten biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning of opvallende interieur. Gisteren was het woord aan Karlijn die vol enthousiasme vertelde over haar huis van 39m². Zij woont sinds kort in een kompaswoning van Wonen Limburg, ook bekend als Heijmans ONE woning.

De kleine huizen zijn energiezuinig en geproduceerd van 100% duurzaam hout. Sommige mensen noemen de woningen ‘vogelhuisjes’ en zouden er nooit in willen wonen. Maar de animo voor de woningen was groot en Karlijn was een van de gelukkigen die een kompaswoning toegewezen kreeg. Ze woont er graag en dat liet ze donderdag graag zien op de Nederlandse tv. Elke dag kijken er 400.000 – 500.000 mensen naar het programma.

Bekijk de uitzending terug via:
http://www.npo.nl/een-huis-van-39m/15-12-2016/WO_KN_6502193