Kat lift ongezien mee

Foto via Facebook

Nederweert/Maarheeze – Je komt thuis en je hoort opeens gemiauw uit de auto komen, het overkwam gisteren een inwoonster van Nederweert.

De vrouw was gaan tanken bij de Lukoil aan de Moonslaan in Maarheeze. Ze zag dat er een kat onder de auto kroop, maar na het tanken kon ze de kat niet meer vinden. De bestuurster dacht dat de kat aan de andere kant weer was weggelopen. Eenmaal thuis bleek dus dat de kat ongezien zo’n 14 kilometer was meegelift. Wonder boven wonder kwam het dier zonder verwondingen uit de auto gekropen. “Gelukkig is ze onderweg goed blijven zitten”, zo vertelt de vrouw via Facebook.

Maar van wie is deze kat nu? De vrouw komt graag in contact met de rechtmatige eigenaar van deze heldhaftige kat. De Dierenartsenpraktijk Budel – Maarheeze helpt haar mee in haar zoektocht. Ze zal morgen laten nakijken of de kat gechipt is, maar mocht iemand zijn of haar geliefde dier uit Maarheeze missen, de kat is in goede handen.

Check het bericht via: https://www.facebook.com/annelies.engelen.56/posts/1402978683069673