Kerstconcert Clarinet Choir

Als afsluiting van een succesvol 30e jubileumjaar, geeft het Clarinet Choir Weert (CCW) op kerstavond, zaterdag 24 december 2016, om 17.50 uur een kerstconcert in de St. Martinuskerk in Weert (Markt 8), dat gratis toegankelijk is.

Er wordt kerstmuziek uit meerdere landen gespeeld, waaronder het welbekende Rudolph the Red-Nosed Reindeer, het Franse Cantique de Noël en Bell Fantasia, van de Welshman Johnny Jones, waarin Ding Dong Merrily On High en Jingle Bells herkend kunnen worden. Aansluitend wordt vanaf 18.30 uur de Kindernachtmis opgeluisterd.

Clarinet Choir Weert, het klarinetensemble van Rick Weert, staat onder leiding van oprichter John van Peij. Traditiegetrouw vormt het kerstconcert in de Weerter St. Martinuskerk de afsluiting van het muzikale jaar van het CCW, dat dit jaar optrad in onder andere Amsterdam, Roermond en Panningen. In oktober werd het 30-jarig jubileum groots gevierd met een masterclass door en een concert onder leiding van Peter Kleine Schaars, de chef-dirigent van de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Geïnteresseerd om mee te spelen bij dit klarinetensemble? Loop dan eens binnen bij de repetities op de muziekschool van Rick, Beekstraat 27 in Weert: iedere zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur, behalve tijdens schoolvakanties.

Voor meer informatie: www.clarinetchoirweert.nl