Kerstmusical Tungelroy in beeld

Foto’s/video – Vrijdagavond werd voor de vijfde keer een kerstmusical georganiseerd door Scouting Tungelroy.

De voorstelling werd gespeeld door kinderen die voor een publiek van tientallen die waren komen kijken. De musical vond plaats op een sfeervol ingerichte weide achter het scoutinggebouw. Het verhaal van de musical speelde zich af in een trein met daarin een olie-sjeik. Zijn diamant was gestolen en dus moest er een onderzoek plaatsvinden. Uiteindelijk bleek de sjeik zelf achter de verdwijning te zitten. Het verhaal werd gekleurd door toneel en muziek. Voor de kijkende kinderen was het zelfs spannend, ze zaten met open mond te kijken. De ouders en familieleden zaten vol trots te glunderen naar hun zoon of dochter die op het podium stond.

Na de musical genoten de aanwezigen van kerstbrood en warme chocomel. Dat in combinatie met de vuurtjes op het terrein was het uitstekend toeven in Tungelroy.

Video met twee muzikale stukjes via Youtube:
https://youtu.be/01hjaPkcWps