Kerstmusical Scouting Tungelroy

De trein van Tungelroy naar Marseille gaat bijna vertrekken. Er stappen opvallende reizigers in. Iedereen heeft oog voor de prachtige diamant van de vrouw van de oliesjeik. Maar wat hebben ze een verwende kinderen…

Ook is er een nieuwe kok aan boord gegaan, maar kan deze kok eigenlijk wel koken? De trein vertrekt, maar bij de eerste de beste tunnel gebeurt er iets vreselijks: de diamant wordt gestolen!

Al weer de 5e Kerstmusical, georganiseerd door Scouting Tungelroy. De voorstelling wordt gespeeld door kindren en is voor iedereen gratis toegankelijk.

De trein, mis ‘m niet!
Benieuwd? Kom dan op 24 december om 19:00 uur naar de Blokhut. Deze is gevestigd aan de Tuurkesweg 3 in Tungelroy. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus lopen of fietsen wordt aangeraden. U kunt vanuit de weg de lichtjesroute naar het feestplein volgen.

Bij slecht weer zal de kerstviering plaatsvinden in een overdekte loods op de Vloedmolenweg 29 in Tungelroy. Parkeren van de auto kan dan aan deze weg. Je wordt dan via een lichtjesroute naar de loods geleid. Houdt hiervoor op 23 – 24 december 2016 de berichtgeving via social media (facebook/twitter/website) en het informatiebord naast de Maaseikerweg in de gaten.

www.scoutingtungelroy.nl