Workshops in Spark Tech Lab

Komende kerstvakantie organiseert het Spark Tech Lab aan de Molenveldstraat 153 te Weert diverse workshops. Kinderen van 8 tot 12 jaar maken in de workshop onder begeleiding zelf een technische gadget, waarbij ze kiezen uit een vogelhuisje, candle light, trekpop, LED light, bibberspin of zenuwspiraal.

De workshops vinden plaats van dinsdag 27 december 2016 t/m vrijdag 7 januari 2017. ‘s Ochtends voor de onderbouw (10.00 – 12.00u), ‘s middags voor de bovenbouw (13.00 – 15.00 uur). Deelname aan een workshop is mogelijk vanaf € 7,50 p.p. Met de Vakantiepas krijg je bovendien €1,- korting! Aanmelden voor één van de workshops kan via www.sparktechlab.nl. Het gemaakte product mag natuurlijk mee naar huis!

Kinderen uit de onderbouw zijn welkom om samen met een begeleider (tip: opa’s en oma’s vinden dit ook leuk) ’s ochtends te komen knutselen in het Spark Tech Lab. De kinderen uit de bovenbouw doen de workshops zelfstandig. Het Spark Tech Lab is een initiatief van Museumplein Limburg uit Kerkrade en normaal gesproken alleen geopend voor schoolgroepen.

spark_kerstworkshops_flyer_a5_pagina_1