Kessels Wegenbouw naar Weert

Een jaar na de overname door Brouwers Infra-ontwikkeling en Management (BIM) is Kessels Wegenbouw en Bestratingen van Ospel naar Weert verhuisd. Kessels is nu gevestigd in het voormalige pand van Meulen Bouw aan de Doctor Schaepmanstraat in Weert.

‘Vorig jaar maakten we bekend dat we Kessels Wegenbouw en Bestratingen overnamen. Een bewuste keuze die ons bedrijf een bredere basis gaf’, vertelt Thijs Mansvelt, directeur van BIM en Kessels Wegenbouw en Bestratingen BV. ‘Inmiddels hebben onze opdrachtgevers ervaren dat Adviesbureau Brouwers, BIM én Kessels Wegenbouw en Bestratingen elkaar uitstekend aanvullen en versterken.

Van het advies over de meest optimale inrichting van de leefomgeving tot het maken van het ontwerp, het doen van onderzoek en het engineeren, tot de aanleg en realisatie van infrastructuur, onze opdrachtgevers worden nu door één betrouwbare partner integraal ontzorgd. Dat hier veel behoefte aan is, zien we in onze orderportefeuille terug. De voorspoedige ontwikkeling van ons bedrijf vroeg letterlijk om nieuwe ruimte om te ondernemen. Die vonden we in het voormalige pand van Meulen Bouw in Weert. Hier concentreren we vanaf heden de activiteiten van Kessels Wegenbouw en Bestratingen. De nieuwe locatie zal tevens dienst doen als nevenvestiging van Adviesbureau Brouwers en BIM.’

Het nieuwe bezoekadres van Kessels Wegenbouw en Bestratingen is Doctor Schaepmanstraat 45, 6004 AD Weert. De werf is bereikbaar via de Roermondseweg. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0495 – 631 907, net als het postadres: Postbus 245, 6040 AE Roermond.