Bs. St. Jozef heeft ‘lak aan’

Foto’s – Heel Nederland lakt, zo ook in Altweerterheide. Aanleiding is de nagellak-actie van de 6-jarige Tijn voor 3FM Serious Request.

Hoewel Tijn ongeneeslijk ziek is en zijn levensverwachting minder is dan een jaar, wil hij zich samen met zijn ouders deze week inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request en aandacht te vragen voor zijn ziekte DIPG (hersenstamkanker). Hij wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en 1 euro te doneren, of 10 euro te doneren aan zijn actie voor Serious Request, dit alles onder het mom van ‘Lak aan DIPG’.

Ook de leerlingen van Basisschool St. Jozef in Altweerterheide sprongen in de bres voor Tijn z’n actie. Tijdens het kerstontbijt vrijdagochtend begonnen leerlingen een spontane nagellak-actie. De leerlingen van groep 7 en 8 wisten met het lakken van nagels een aardig bedrag bij elkaar te lakken. Ze zijn gisteren meteen nog naar Breda afgereisd om het bedrag van ruim 250 euro te overhandigen aan de 3FM-DJ’s in het glazen huis.

Ingestuurde bijdrage.