Ex-vrouw bedreigd met vuurwapen

Foto: Archiefoto

Maarheeze – Agenten hielden vrijdagavond 30 december 2016 in Nuenen een 45-jarige man uit Maarheeze aan. Hij wordt verdacht van een bedreiging met een vuurwapen eerder die avond in de straat van zijn ex-vrouw in Helmond.

Na een melding van een bedreiging met een vuurwapen in Helmond ging de politie vrijdagavond poolshoogte nemen. Ter plaatse zou een vriend van een vrouw uit Helmond rond 20.15 uur op de Wolfsstraat bedreigd zijn met een vuurwapen. Dit zou gebeurd zijn door de ex-man van de vrouw. De politie ging op zoek naar de verdachte en zag deze over de Lieshoutseweg in Nuenen rijden. De man stopte op verzoek van de agenten en werd vrijdagavond rond 20.40 uur op de Lieshoutseweg aangehouden.

De bestelbus van de verdachte is in beslag genomen voor verder onderzoek. De agenten troffen ook een vuurwapen aan. Ook dit is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.