Metamorfose voor De Beemd

Foto’s – Cafetaria de Beemd heeft de afgelopen weken een metamorfose ondergaan. Dinsdag ging de zaak aan de Beemdenstraat weer open.

De Beemd is al ruim 15 jaar een begrip in Weert en omstreken. De cafetaria was toe een vernieuwing en die gelegenheid werd met twee handen aangegrepen. In slechts twee weken werd het pand gestript, het leidingwerk omgelegd en vervolgens weer opgebouwd. De zaak werd letterlijk van top tot teen aangepakt. Een nieuw plafond, een nieuwe vloer en natuurlijk een nieuw interieur met fotowand en bar. Alle klussen werden uitgevoerd door lokale ondernemers.

Dinsdag kwamen de eerste nieuwsgierige gasten een kijkje nemen en het team feliciteren. De zaak is veranderd maar het aanstekelijke enthousiasme van Ralf, Inge is gebleven. Het kon dan ook niet uitblijven dat er ludieke actie werd gekoppeld aan de opening, namelijk een eigen variant van het rad van fortuin waarbij ‘Een kusje voor de baas’ natuurlijk niet mocht ontbreken.

[nggallery id=’4585′]