Music-on-ice bij ijsbaan

Onder het motto: “Cooler maak je het niet mee deze winter” zijn sinds 2 weken de deuren geopend van IJsbaan Franciscus Huis in Weert (Biest 43a). Iedereen beleeft weer veel ijspret op de overdekte ijsbaan.

Om het verblijf nog meer te veraangenamen, organiseert de ijsbaan met ‘Music-on-ice’ voor de schaatsers, maar ook voor de niet-schaatsers, diverse live optredens van onder meer DJ TimeBeatz, duo formatie 2Men’s Joke en allround coverband Ongehoord. Het is een gevarieerd programma met voor iedereen wat wils! Geniet tijdens het schaatsen van live muziek of neem – onder het genot van een lekker drankje – plaats in de gezellige ‘Apres-skate-lounge’.

Discoschaatsen | TimeBeatz X-MAS SHOW
Lekker swingen op de ijsbaan tijdens de TimeBeatz X-MAS SHOW . Een live optreden van DJ TimeBeatz garandeert een vlotte mix van kerstmuziek, dance, hits, R&B en Moombathon. Kom ook discoschaatsen op vrijdag 30 december, maandag 02 januari en/of donderdag 05 januari van 19.00-21.00 uur. Reserveer nu online een plekje voor blok 8 (18.15-19.30u) en/of blok 9 (19.30-20.45u). Naast de ijsbaan van de muziek genieten mag natuurlijk ook!

Back-2-the-sixties-on-ice | 2Men’s JoKe
Op zaterdag 07 januari vanaf 18.00 uur verzorgt duo formatie 2Men’s JoKe een uniek live optreden in de gezellige ‘Apres-skate-lounge’. 2Men’s JoKe speelt en zingt nummers van singer/songwriters uit de sixties. Veel country, ballads, rock & roll , blues, folk met songs van Simon & Garfunkel, Everly Brothers, The Byrds, Bob Dylan, Neil Young, Elvis, Eagles, Steve Miller, James Taylor, Neil diamond , Bruce Springsteen, Rod Stewart etc. Laat de kids lekker schaatsen en neem zelf plaats in de bar. Muzikaal plezier voor iedereen!

Afsluitend act| Ongehoord
Zondag 08 januari is de laatste dag van IJsbaan Franciscus Huis en dat sluiten we vanaf 17.30uur muzikaal af met de allround coverband Ongehoord. Samen met zangeres Thara spelen de muzikanten van gitaarrock tot singer/songwriter. Luister naar songs van K’s Choice, Alanis Morissette, The Cranberries, Oasis, Beth Hart enz. Melodieus met af-en-toe een ‘rauw’ randje.

Meer informatie op de website
Kijk op de website van IJsbaan Franciscus Huis Weert: http://www.franciscushuisweert.nl/ijsbaan/music-on-ice/