Nieuwjaarsconcert St. Antonius

Op zondag 8 januari 2017 wil de Stedelijke Harmonie Sint Antonius het nieuwe jaar muzikaal inluiden met haar traditionele nieuwjaarsconcert.

Het concert vindt voor de 2e maal plaats in muziekcentrum De Bosuil. ‘De Stedelijke’ heeft in 2017 maar liefst 10 jubilarissen wat toch wel héél bijzonder mag worden genoemd. Daarom tijdens dit nieuwjaarsconcert muzikaal en persoonlijk aandacht voor onze jubilarissen. Het nieuwjaarsconcert heeft dit jaar dan ook als thema: Music was my first love – Rock On.

Met dank aan Peter Verkennis en alle vrijwilligers van De Bosuil die dit nieuwjaarsconcert weer mogelijk maken. Het optreden van ‘De Stedelijke’ in De Bosuil heeft in 2016 nog een vervolg gehad met een geweldig optreden voor onze harmonie tijdens Bospop 2016. Een bijzondere locatie dus voor onze harmonie. De Bosuil is een muziekcentrum dat zowel oudere als jongere bezoekers trekt. De jeugd is een doelgroep die ‘De Stedelijke’ ook graag met haar nieuwjaarsconcert wil bereiken. Alle bezoekers zijn dus van harte welkom en de entree is gratis.

In verschillende muziekwerken zullen we begeleid worden en begeleiding geven aan een aantal zangers, zangeressen met combo. Deze muzikale medewerking wordt verzorgd door: Michiel Hendriks, Ruud Teunissen, Robbie Snoek, Wilma van Mierlo, Peggy Vdovic, en Wendy Stienen. De bandleden zijn Martijn Mennen op gitaar, Tim Florack op basgitaar en Jeroen Bovendeerdt op toetsen.

De zaal gaat open om 10.30 uur. Het concert begint om 11.00 uur en duurt tot ca. 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Muziekcentrum De Bosuil is gelegen naast de Ringbaan-Noord, Vrakkerveld 2c (Boshoven) in Weert. Voor meer informatie over de locatie kun je terecht op http://www.debosuil.nl.