Opening ijsbaan in beeld

Foto’s/video – Op zondagmiddag 11 december is de ijsbaan in het Franciscus Huis Weert onder grote belangstelling van de genodigden officieel geopend.

Het lint wat vast zat tussen twee ijspony’s werd samen met de Bixie Kids on Ice en burgemeester Heijmans verwijderd en daarmee was de openingshandeling een feit. Er werden een aantal kunstwerken onthuld, gemaakt door de clienten van PSW, die geveild zullen gaan worden op het eerste Kiwanis Sportgala Weert op 26 januari 2017 in het Munttheater in Weert.

Er volgde een prachtige schaatsdemo van Geertje Puts, optreden van wereldkampioen Fresh Allstars on Ice en natuurlijk mochten de super show van Kids on Ice niet ontbreken. Na afloop kregen de genodigden een Stadsagenda Winters Weert 2017 mee naar huis waar de kunstwerken nog eens op de cover afgebeeld staan.

Kom ook in beweging en lekker schaatsen met bijbehorende chocomel, wafels en nog veel meer! De gezellige winterse IJsbaan is geopend van 11 december tot en met 8 januari. Voor reserveringen, (bedrijfs)arrangementen of andere informatie kijk je op de site www.franciscushuisweert.nl.

Video met Kids on Ice via Youtube:
https://youtu.be/bZvMPjsgyFc