Politie extra alert op ‘autokrasser’

Foto: onlangs werd op de Louis Regoutstraat ook een auto bekrast.

De afgelopen weken zijn bij de politie meerdere meldingen binnen gekomen van auto’s die moedwillig bekrast zijn.

Afgelopen week was het weer raak op de Graswinkellaan in Weert. Binnen 48 uur werden er drie auto’s bekrast ter hoogte van de Graswinkellaan 129. Bij de voertuigen waren in de motorkap diepe krassen aangebracht. De politie is op zoek naar getuigen die de afgelopen weken verdachte situaties hebben waargenomen.

De wijkagent van Weert-Zuid heeft via twitter aangekondigd dat dat de politie extra (on)opvallend gaat surveilleren in verband met de vernielingen. Ben je getuige of heb je meer informatie? Als je iemand op heterdaad betrapt, bel dan direct 112. Getuigen van afgelopen week kunnen contact opnemen met de politie Weert via 0900-8844.