Sardinia best beoordeeld

Bezorgrestaurant Restaurant Pizzeria Sardinia mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in Weert van 2016 noemen. Daarop volgen bezorgrestaurants Altun en Cafetaria Cox Corner. Dit blijkt uit miljoenen beoordelingen die het afgelopen jaar op eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl werden geplaatst. Het best beoordeelde bezorgrestaurant van Nederland is Angelo’s Pizza uit Rotterdam.

Maandelijks bestellen ruim 1,7 miljoen1 Nederlanders een bezorgmaaltijd via Thuisbezorgd.nl. Op basis van hun beoordelingen werden de beste restaurants genomineerd. In november konden klanten op hun favoriete restaurant stemmen. De combinatie van beoordelingen en stemmen heeft uiteindelijk tot de winnaars geleid.

De top 3 in Weert:
1e plaats: Restaurant Pizzeria Sardinia (Maaspoort)
2e plaats: Altun (Oelemarkt)
3e plaats: Cafetaria Cox Corner (Groenstraat)

Mensen die eten bestellen via Thuisbezorgd.nl kunnen achteraf het bezorgrestaurant beoordelen op kwaliteit en bezorging. Woordvoerder Imad Qutob: “Ons beoordelingssysteem laat goede bedrijven hun markt uitbreiden. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons platform.” Het aanbod op Thuisbezorgd.nl wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is.

Ook in de rest van Nederland scoorden restaurants goed. Het volledige overzicht van alle winnaars per stad is de vinden op https://thuisbezorgd.nl/beste-restaurants.