Stadsbrouwerij officieel geopend

Foto’s – Weert heeft na lange tijd weer een eigen Stadsbrouwerij. De nieuwe brouwerij aan de Parallelweg werd zondag officieel geopend door wethouder Gabriels.

De brouwerij en het naastgelegen proeflokaal zijn nu helemaal klaar. Het industriële pand heeft een bijzondere metamorfose ondergaan, maar feit is dat veel Weertenaren zich er al helemaal thuis voelen. De eerste bieren zijn er reeds gebrouwen en gedronken.

Zondag was een mooi moment om daar bij stil te staan. Wethouder Gabriels opende de nieuwe aanwinst voor Weert waarna de bezoekers een kijkje mochten nemen in de grote hal waar het bier gebrouwen wordt. Het leverde enthousiaste reacties op. Bekijk een sfeerimpressie van de opening.

Meer informatie over de brouwerij kun je vinden via: https://www.facebook.com/debrouwschuur/