TTV Zuiderhuis / Megacles handhaaft zich in 3de divisie

Foto’s – Afgelopen zaterdag werd de laatste ronde in de najaarscompetitie 2016 gespeeld. Het eerste herenteam van TTV Zuiderhuis/Megacles wist zich knap te handhaven in de 3de divisie.

Kamil Sadlowski, Roel Nouwen en Roy Claessens hadden tegen Rijnsoever 4 punten nodig om dit resultaat te bereiken. Uiteindelijk werden er met een 10-0 overwinnig 10 punten behaald, waardoor Zuiderhuis/Megacles de competitie afsloot op een vierde plaats.

Het eerste jeugdteam kende een moeizame competitie, vooral in de eerste helft liet het team veel punten liggen. In de tweede helft werden betere resultaten behaald maar meer dan een vijfde plaats zat er niet in.

Bij de overige teams viel er een kampioenschap te vieren. Het derde herenteam, bestaande uit Eric Zijp, Jacko Hameaekrs, Paul de Rouw, Joost Pieterse en Jan van Dooren, won de laatste wedstrijd tegen Koningslust 2 met 9-1 en behaalde daardoor het kampioenschap in de 3de klasse.

De komende periode worden er een aantal toernooien gespeeld. Zondag 18 december zijn de clubkampioenschappen (Sporthal Aan de Bron, aanvang 12.00 uur) en in het weekend van 14 en 15 januari zulllen de Megacles spelers in Panningen strijden voor de Limburgse titels. Eind januari start de voorjaarscompetitie, waar de Megacles heren gaan proberen om mee te doen in de top van de 3de divisie.

Megacles is al bijna 60 jaar dé tafeltennisvereniging van Weert. Zij biedt zowel prestatief als recreatief ingestelde spelers de mogelijkheid om de tafeltennissport te beoefenen. Sinds 2009 hebben ook sporters met een beperking onderdak bij Megacles (voorheen GSW). Momenteel heeft TTV Zuiderhuis/Megacles bijna 120 leden en doet zij met 9 teams mee aan de competitie van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Het eerste herenteam komt momenteel uit in de 3de divisie van de NTTB.

Voor meer informatie: www.megacles.nl