Home Informatie

Vacatures op WdG

0

Sinterklaas is deze week ook langs geweest bij WdG. Hij heeft ons een nieuwe vacature-module gebracht en de technische oplevering heeft maandag plaatsgevonden. Vandaag is de eerste echte vacature geplaatst. De eer is voor Stichting Land van Horne.

WdG had de module op het verlanglijstje staan omdat is gebleken dat bedrijven uit onze regio via WdG vacatures willen plaatsen. Tevens zijn er altijd mensen op zoek naar een leuke (bij)baan in de buurt van waar ze wonen.

Voor de exploitatie van de vacature-module heeft WdG de samenwerking met Buro Beeldvang uit Weert opgezocht. Zij zullen zorgdragen voor de plaatsing van de vacatures. Tevens zijn we nog in gesprek met andere partners om de vacaturemodule invulling te geven.

Naast vacatures kun je ook klussen plaatsen. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een loodgieter, stratenmaker of iemand die bijvoorbeeld bomen uit je tuin kan trekken? Dan kun je via de module een oproep plaatsen.

Voor het plaatsen van vacatures wordt een bijdrage gevraagd. Hiermee kunnen we de kosten dekken zoals de hosting, licenties, manuren en sparen voor toekomstige ontwikkelingen van WdG.

Benieuwd naar de eerste vacature? Of wil je een vacature plaatsen? Kijk dan via:
www.weertdegekste.nl/vacatures

Je vindt de pagina ook onder de knop ‘Werk’ in het hoofdmenu. WdG zal elke week een weekoverzicht plaatsen op de website, in de app en via de social mediakanalen indien er nieuwe vacatures beschikbaar zijn.

WDG Vacatures Facebook Post.indd