Weert heeft sinds kort een verkeersregelaars voor verkeersregelaars genaamd VKR (Verkeersregelaars) United Weert E.O.

VKR United Weert E.O is een vereniging van vrijwillige en beroeps verkeersregelaars, die de koppen bij elkaar hebben gestoken na het aanzien van diverse problemen over onder andere wet en regelgeving en daarmee andere evenementen en activiteiten willen ontlasten met deze zorg. Zij helpen organisaties graag bij het in goede banen leiden van hun activiteit of evenement.

Organisaties hebben veelal de uitdaging om naast verkeersregelaars ook bijbehorende (dure) kledij te regelen. De nieuwe stichting is hiervoor een mooie samenwerking aangegaan met Colada Schoenen & SPORT2000 in Weert. Colada heeft een set van 30 officiële hesjes aangeschaft. De aanleiding is het verzoek van VKR United Weert E.O voor de aanschaf van deze hesjes nadat er tijdens de intocht van Sinterklaas te weinig kledij voorhanden was.

Door de krachten de bundelen heeft Weert nu makkelijker de beschikking tot goed uitgeruste verkeersregelaars. Wil je meer informatie dan kun je mailen naar [email protected] of bezoek de website op www.vkrweert.nl. VKR United Weert E.O. werkt op basis van vrijwilligers, mocht je hier interesse in hebben (met of zonder licentie, dan kun je je ook via de site of mail aanmelden).