Verkeershinder Maaseikerweg

Foto’s – Deze week is aannemersbedrijf Rasenberg Infra begonnen met de aanleg van een nieuwe bushalte langs de Maaseikerweg.

Vanaf 11 december 2016 wordt Arriva de nieuwe vervoerder in Limburg. Zij zullen het busverkeer overnemen van Veolia. Arriva heeft inmiddels de definitieve dienstregeling vastgesteld en dat betekent dat er een aantal zaken gaan veranderen. Een van de veranderingen is een bushalte langs de Maaseikerweg ter hoogte van de kruising Maaseikerweg / Tungeler Dorpsstraat.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren moet er een rijstrook worden afgesloten. Deze verkeersmaatregel zorgde vrijdag voor de nodige verkeershinder. Ook de komende week moet je rekening houden met verkeershinder. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

De werkzaamheden zullen naar verwachting op 13 december a.s. voltooid zijn. In het weekend worden er geen werkzaamheden uitgevoerd en zijn er ook geen wegversperringen.