Wandeling Omgaan met Angst

Op zaterdag 17 december kun je deelnemen aan een wandeling van de stichting Omgaan met Angst. De wandeling is bedoeld voor angstpatiënten, hun partners en vrienden. Deze keer staat er een wandeling in de omgeving van het prachtige natuurgebied De IJzeren Man op het programma. De route gaat langs mooie vennetjes en leuke beekjes. Afgewisseld met bos en heide.

Wandeling voor angstpatiënten
De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar en gaat ongeacht de weersomstandigheden door. Er wordt gestart om 13:30 uur vanaf de parkeerplaats van restaurant De Sluis, Industriekade 58 Weert. Na afloop is er gelegenheid om samen nog wat te drinken en/of te eten. Er zijn geen kosten aan de wandeling verbonden. Kun je door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aanwezig zijn (bel 06-83223284 – mevrouw Bömers), dan wordt er even op je gewacht.

Stichting Omgaan met Angst
De stichting Omgaan met Angst organiseert al jaren wandelingen speciaal voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden. Ze komen tegemoet aan de behoefte om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten. Iedere derde zaterdag van de maand worden ze in Midden-Limburg georganiseerd.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Ahsmann via [email protected] of 088-5069413. Je kan ook een kijkje nemen op de website www.omgaanmetangst.nl of de Facebookpagina.