Werkgebied dierenasiel uitgebreid

Vanaf 1 januari 2017 zal asiel “De Beestenboel” het werkgebied flink vergroten. De gemeente Leudal en Roerdalen hebben ervoor gekozen om hun zwerfhonden en -katten vanaf 1 januari 2017 door asiel “De Beestenboel” in Weert op te laten vangen.

Ook de gemeente Maasgouw zal vanaf 1 juni 2017 deze keuze volgen. Het feit dat bijna alle gemeenten van Midden-Limburg dan met één opvangadres n.l. “De Beestenboel” samenwerken, maakt het voor iedereen die iets met zwerfhonden en -katten te maken heeft een stuk duidelijker.

Uitgezonderd is de gemeente Nederweert, waar het transport naar “De Beestenboel” niet via de Dierenambulance Midden-Limburg loopt, zullen er voor de inwoners van de gemeenten Weert, Roermond, Leudal, Roerdalen en per 1 juni 2017 dus ook Maasgouw, nog maar twee telefoonnummers van belang zijn bij het doen van een melding van een gevonden zwerfhond of -kat.

Voor transport bel je met Dierenambulance Midden-Limburg (06-11295306) en voor opvang bel je met dierenasiel “De Beestenboel” (0495-563981). Ook bij een vermissing van een hond of kat uit de gemeenten Weert, Roermond, Leudal, Roerdalen en per 1 juni 2017 de gemeente Maasgouw kun je met deze telefoonnummers bellen.

Vergeet hierbij niet even op de site van Stichting Amivedi te kijken voor een vermiste registratie of gevonden melding: https://www.amivedi.nl.

Meer informatie over het dierenasiel kun je vinden via: www.dierenasieldebeestenboel.nl