Deze middag zijn de winnaars van de Jingle Ball Scholenactie van de Muntpassage bekend gemaakt! Het publiek kon via de Facebookpagina van de Muntpassage en in het winkelcentrum zelf stemmen. In totaal zijn er 2244 stemmen uitgebracht!

De grote winnaar is BSO Smoesel! Waarschijnlijk heeft de prachtige kerstman-bal de show gestolen. De prachtige zilveren kerstballen met handjes van Kindercentrum de Hummelhoeve hebben de tweede plek bemachtigd en de kinderen van Basisschool de Kameleon zijn met de derde prijs naar huis gegaan! Geniet van jullie prijs!

De winkeliersvereniging van de Muntpassage wil alle kinderen, begeleiders, ouders, scholen, BSO’s en kindercentra van harte bedanken. Alle kerstballen zijn een plaatje om te zien. Gelukkig kunnen we er nog even van genieten. De kerstballen hangen nog tot 5 januari in de Muntpassage.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op de facebookpagina van de Muntpassage: https://nl-nl.facebook.com/Muntpassage/