Foto’s – De nieuwe Prins 2017 is Prins Mark II (Janssen) hij is 28 jaar oud en zijn geliefde partner is Fanny Verstappen. Ze wonen samen in prinselijke residentie en die ligt op de Rakerstraat 19.

Door de week is Mark werkzaam bij Fancom als technical service engineer. Maar hij is ook druk met werkzaamheden op de boerderij. Mark is lid bij V.V. Gaer Heej en Schutterij Sint Sebastianus Laor. Verder rijdt hij graag motor, drinkt hij met vrienden een potje bier en neemt hij deel aan activiteiten bij de schutterij. Hij is niet vies van een feestje vieren, hij is dan ook vaak te vinden bij vastelaovendj activiteiten en dan feest hij graag door tot in de late uurtjes.

Zijn adjudanten zijn: Hubert Janssen, Dennis Kurvers en Simone Janssen met partner Robbert Beijnsberger en Rick Stals met partner Sanne Verheijen.

De orde van Preens Mark II és: “de Dikbillenboôr ”. Hij gaat de vastelaovendj van Laar voorop met zien devies: “ Pilskes drînke gaajtj os waal, fieëste nog völ baeter, Mer op tiêd nao hoês, det löktj veûr geîne maeter!”
Samen met Jeugdprins Caspar I en Jeugdprinses Iris I zal Prins Mark II er een fantastisch feest van maken.

1 REACTIE

Comments are closed.