Update – Jumbo Stramproy start vanaf 20 juni met het thuisbezorgen van boodschappen in Stramproy en omgeving. Klanten kunnen bestellen via Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet. Vervolgens bezorgen medewerkers van de winkel de boodschappen bij de klanten, desgewenst tot in de keuken. Wie liever zijn online bestelling afhaalt, is welkom bij het Pick Up Point in de winkel.

“We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje”, aldus Ralf Jansen, ondernemer van Jumbo Stramproy. “We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in onze winkel, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

Vertrouwd gezicht

De supermarkt organiseert thuisbezorging vanuit de winkel. Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Ralf Jansen legt uit: “Jumbo garandeert naast de laagste prijs en het grootste assortiment ook de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.”

Thuisbezorgen

Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat.

Omgeving

Jumbo Stramproy gaat alleen bezorgen in haar eigen omgeving en hanteert daarbij een 12-minuten grens. Dus de bezorger rijdt vanuit Stramproy alleen naar adressen die binnen 12 minuten te bereiken zijn. Daarmee valt niet heel Weert, maar een specifiek deel van Weert binnen het bezorggebied en dan met name de kerkdorpen ten zuiden van Weert. Vanaf 20 juni zal via de website duidelijk worden welke adressen wel en welke niet in het bezorggebied liggen.

Update

Ook Jumbo Heerschap (o.a. Boshoven) gaan vanaf 20 juni bezorgen, zo melden ze via Facebook: http://iwdg.nl/2rZT62X

2 REACTIES

  1. Tsjaa….inderdaad…Jumbo sponsort het geldverslindende circus van de F1…waar het geld in een paar zakken stroomt….en waar op circuits wordt gereden in dubieuze landen..! Hou er rekening mee, dat een deel wat je bij Jumbo besteed daar naar toe gaat..!!

  2. toch wel erg!! dat er elke keer iemand slumme henderik moet corrigeren.
    Slumme henderik!! eerste nadenken voordat je iets post!!

Comments are closed.