Politie haalt man van dak flatgebouw

(Foto’s / video) De brandweer en politie zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 2.30 uur gealarmeerd voor een incident op de Laurenburg in Weert.

Op het dak van een flatgebouw stond een man. Hij had zichzelf buitengesloten en kon niet meer op eigen gelegenheid naar beneden komen. De politie kwam ter plaatse en riep vervolgens de hulp in van de brandweer om de man door middel van een ladderwagen naar beneden te halen.

De man werd veilig van het dak gehaald. Eenmaal beneden heeft de politie de man gehoord. Nadat de gegevens waren genoteerd mocht de man weer gaan. Waarom de man op het dak was gaan staan is niet helemaal duidelijk. Het betrof in elk geval geen inbreker en vermoedelijk heeft het te maken met een situatie in de relationele sfeer.

Video via Youtube

https://youtu.be/S3-487N3J7M