Vrachtwagen botst met auto

(Foto’s) Vrijdagochtend rond 11.20 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Trumpertweg in Weert.

Ter plaatse was een vrachtwagen in botsing gekomen met een personenauto. De vrachtwagen kwam van een afrit afgereden en zag daarbij vermoedelijk de naderende auto over het hoofd. Door de klap belandde de auto in de naastgelegen sloot.

De brandweer werd opgeroepen om de ambulancedienst te ondersteunen bij de bevrijding van het slachtoffers. De bestuurder wist uiteindelijk op eigen kracht het voertuig te verlaten. De bijrijdster is geholpen door de hulpdiensten, maar zat niet bekneld. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Een gewonde

De twee inzittenden van de auto zijn ter plaatse behandeld in de ambulance. De bijrijdster is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Schade

De personenauto is afgesleept door een berger. De vrachtwagen had een lekkage, maar het bleek te gaan om een ruitenwisservloeistoflekkage. De vrachtwagen kon, nadat alle formulieren waren ingevuld, zijn weg vervolgen.