Eerste deelnemers All American Day

(Foto’s) Na jaren van afwezigheid is het vandaag weer zover: All American Day in Weert. Amerikaanse trucks, special cars, original classics en werkmachines trekken voorbij in de wijk Fatima en Weerter binnenstad. Langs mainstreet zal een parade te zien zijn van al deze voertuigen die zich daarna opstellen om gezien te worden.

Er zijn 9 podia met live muziek en op de Nieuwe Markt zal modelautoclub Mach One uit Helmond laten zien dat de kleine auto’s niet onder hoeven te doen voor de grote. Op een heus minicircuit zijn daar de racende wagens te aanschouwen. Het vlammende Jet Truck Team van Indian Pete is te zien in het Fatimapark. Op de Markt en in het Fatimapark is een gezellige markt met (Amerikaanse) spullen en foodtrucks. Inmiddels zijn de eerste deelnemers gearriveerd en hebben ze hun plekje ingenomen op de mainstreet.

Verkeer in de binnenstad

In de Weerter binnenstad is eenrichtingsverkeer ingesteld. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de parkeergarages of op het grote grasveld bij de Stadsbrug (navigeer naar Schepenlaan).

Programma en looproute

Het programma en de looproute is terug te vinden op www.aadw.nl. Het evenement is gratis toegankelijk op de feesttent in het Fatimapark na, waar tributebands te zien zullen zijn van Live, de Rolling Stones en Bruce Springsteen.