Getuigen gezocht van ongeval

Getuigen gezocht/dashcambeelden!

Gisteravond 29 maart rond 19.30 bij afslag 39 Nederweert (in de richting van Eindhoven) verloor een vrachtwagen een groot stuk beton of cement.

Mijn auto (zwarte golf 5 GTI) is flink beschadigt geraakt toen het tegen en vervolgens onder de auto kwam, mijn auto heeft alle olie eruit gegooid en ben ik nu de komende week kwijt voor reparatie.

Zijn er mensen die daar toevallig reden en het hebben gezien? Of toevallig mensen met een dashcam die rond dat tijdstip daar hebben gereden? Ik weet niet veel details van de vrachtwagen, alleen dat hij een silo/tank achtig ding op de oplegger had (zilver) en een ijzeren constructie er omheen.

Alle tips zijn welkom.
Graag zoveel mogelijk delen (Het bericht staat openbaar op mijn facebook pagina (mandy priscilla)