Muntpassage en H&M gaan open

(Foto’s) Het grote moment voor de Muntpassage nadert snel. Na een jaar van afsluiting gaat de vernieuwde ingang van het winkelcentrum aan de Nieuwe Markt zijde open op 31 augustus. Ook de winkels H&M en de vernieuwde WE Fashion openen hun deuren.

Met de opening kunnen bezoekers weer als vanouds via de Nieuwe Markt de Muntpassage in en de doorsteek maken richting Albert Heijn. Naast een nieuwe entree is ook het plein geheel vernieuwd.

Donderdag 29 augustus wordt de nieuwe glazen pui geplaatst aan de entreezijde van de Nieuwe Markt. Aansluitend wordt de week daarna de bestrating aangeheeld. Dit zijn de laatste werkzaamheden aan de nieuwe entree, de uitstraling van de Nieuwe Markt verandert door de nieuwe entree en het prachtig opgetrokken nieuwe pand volledig.

Vernieuwde WE Fasion

Zaterdag 31 augustus opent WE om 9.30 uur haar deuren in de vernieuwde passage. De winkel is compleet vernieuwd. WE presenteert een ruim assortiment van de nieuwste najaarscollectie. Ontdek ook de volledige collectie Men, Women, Boys en Girls. Tevens zijn er mooie openingsaanbiedingen.

H&M

Een veelgehoorde wens van het winkelend publiek gaat op woensdag 4 september in vervulling. Dan opent de H&M in Weert haar deuren in het pand van de voormalige V&D. De nieuwe winkel heeft twee verdiepingen en volop keuze. Tevens zijn er leuke openingsaanbiedingen.

Van Haren

Op zaterdag 14 september opent van Haren schoenen haar nieuwe winkel in de Muntpassage. Deze nieuwe winkel bevindt zich tegenover de oude locatie, de nieuwe winkel is groter volgens de laatste concepttrends. Ook hier kun je leuke openingsaanbiedingen verwachten.

Ben jij ook nieuwsgierig? Kom dan zaterdag 31 augustus een kijkje nemen en ontvang een heerlijke lekkernij.