Becs neemt Timmermans IT over

Timmermans IT – onderdeel van Timmermans Kantoor en Omgeving – uit Roermond zocht in 2019 een overnamepartner en heeft met Becs IT Services een partij gevonden die dezelfde bedrijfsfilosofie en kernwaardes heeft.

Becs IT Services, met vestigingen in Weert en Maastricht-Airport, was op haar beurt op zoek naar uitbreiding in de regio Roermond vanwege een groeiend klantenportfolio aldaar.“Sleutelbegrippen die hebben geleid tot deze overname zijn betrokkenheid, zorgeloze IT, kwaliteit en integriteit,” aldus Geert Trepels van Timmermans-IT.

Naast geografische uitbreiding, groeit Becs IT Services door deze overname ook in het aantal medewerkers om haar klanten te blijven voorzien van kwalitatieve ondersteuning en IT advies. Voor de klanten van Timmermans IT blijft door deze overname de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd met dezelfde vertrouwde gezichten.

Volgens Joey Timmermans – General Manager van Becs IT Services, past de overname dan ook goed in de strategie van Becs. “Wij willen blijven schalen om de markt vóór te blijven en onze dienstverlening op het peil te houden dat de klanten van ons mogen verwachten.”

De doelgroep van Becs IT ervices blijft het MKB segment, waarbij Becs zich onderscheidt op de persoonlijke relatie, korte lijnen en zeer snelle reactietijden, met een professionele aanpak en kwaliteit.

Meer informatie: www.becs.nl.