Nieuw: Café WdG

Het is weekend en Café WdG is geopend. Een nieuw onderdeel op dit online platform voor de ultra-super-nieuwsgierige mensen. Vooralsnog betreft het een online pop-up café en bij succes wordt het een definitief onderdeel van WdG. We experimenteren namelijk graag.

‘Dit is toch geen nieuws?’. Het is een veel gehoorde kreet. Maar wat blijkt, juist dat soort berichten worden het meest geraadpleegd. Vaak zijn het onderwerpen die mensen graag bespreken op verjaardagen en in de kroeg. Daar moeten we iets mee doen, dachten we. Net zoals WdG is ontstaan, voor de lol, hebben we nu Café WdG opgericht. Een extraatje voor de liefhebbers van WdG.

Linkje: https://www.weertdegekste.nl/cafe

Café WdG is eigenlijk een forum. Dat betekent dat je ook kan discussiëren. Bij ‘Gezocht en Gevonden’ en ‘Vrek as de straot’ kun je zelf ook onderwerpen ter tafel brengen. Let wel, je dient een account aan te maken. Dit om spammers buiten de deur te houden. Met dit account kun je vanaf nu ook reacties plaatsen op de actualiteiten die op de voorpagina verschijnen. Alles wordt in de gaten gehouden en als extra controle worden sommige zaken even vastgehouden voor moderatie, vooral als iemand voor de eerste keer iets plaatst.

In de ‘Kwekstool’ komt van alles ter sprake. Verwacht hier het onverwachte. Ook worden vanaf nu in Café WdG de productwaarschuwingen geplaatst. Via het knopje abonneren kun je je abonneren op een onderwerp. Je krijgt dan automatisch een mailtje wanneer er een nieuw onderwerp of reactie is geplaatst. Je kan Café WdG ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/cafeWdG/.

Check het via: https://weertdegekste.nl/cafe. Heb je tips of suggesties? Café WdG zit nog in dee beta-fase. De wanden moeten nog bekleed worden, zullen we maar zeggen. Wees vrij om een berichtje te sturen via: https://www.weertdegekste.nl/contact/.