Open dag bij PIF isolatie in Weert

Op vrijdag 6 maart organiseert PIF isolatie te Weert een open dag. Tussen 12.30 uur en 16.30 uur ben je van harte welkom aan de Franklinstraat 3 (Industrieterrein Kampershoek) te Weert om een kijkje nemen in het bedrijf, de productie en om de nieuwe, unieke machine te bewonderen.

Na een kopje koffie of thee met vlaai zijn er de hele middag door rondleidingen, demonstraties en presentaties met betrekking tot isolatie van dak, gevel en vloer.

Ze zijn zeer verheugd te vertellen dat na maanden van ontwikkelen en testen de nieuwe en unieke productielijn in gebruik is genomen. Een mooie en grote stap waar ze heel erg trots op zijn. Op vrijdag 6 maart aanstaande organiseren ze daarom een open dag met als thema “PIF pumps up the volume”.

Rondleiding

Je krijgt een rondleiding door het pand, de productie en magazijn. Ook wordt getoond hoe de isolatie wordt geproduceerd met de nieuwe, speciaal voor PIF isolatie ontwikkelde machine. Na afloop kun je eventuele vragen stellen aan onze adviseurs over isolatie en diverse toepassingen.

Aanmelden

Wil je de open dag bezoeken? Stuur dan even een mail naar [email protected] om je aan te melden en met hoeveel personen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Over PIF isolatie

PIF isolatie produceert isolatiemateriaal op basis van hoogwaardige folie, en is de grootste speler in de markt. Ze zijn sinds enkele jaren gevestigd in Weert. Het materiaal bestaat uit meerdere lagen folie met luchtkamers (stilstaande lucht) voorzien van aluminium lagen om zo de warmtegeleiding en -straling te weerkaatsen. Hierdoor ontstaat een uniek isolatiemateriaal dat het gehele warmteverlies van de woning isoleert. Het kan prima worden toegepast voor isolatie van de vloer (kruipruimte), in een wand of gevel of aan de binnenzijde van het dak.

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor PIF isolatie. Ze hebben de bedrijfsprocessen hierop aangepast. Ze scheiden het afval, ze besparen zoveel mogelijk energie, wekken met zonnepanelen hun eigen energie op en ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO).

PIF isolatie is een product dat 100% recyclebaar is en bij verwerking heeft PIF isolatie geen irriterende werking op ogen en huid en zijn er geen negatieve effecten voor de gezondheid. In het PIF Trainingscentre worden regelmatig trainingen en demonstraties gegeven aan isolatie professionals.

Meer informatie: https://www.pifisolatie.nl/.

PIF isolatie: Franklinstraat 3, Weert