Nieuwe bomenroutes Weerterland

(Foto’s) Donderdagochtend presenteerde de Stichting Groen Weert haar nieuw wandel- en fietsboekje. De eerste exemplaren werden uitgereikt aan wethouder Martijn van den Heuvel van Weert en Frank Voss van Nederweert. De gids kon er mede komen dankzij een financiële bijdrage van beide gemeentes.

Vrijwilligers

Twee jaar lang werkten de vrijwilligers van Stichting Groen Weert aan een geheel nieuwe uitgave van de Bomenroute door het Land van Weert. In het boekje zijn twee wandelingen en drie lange(re) fietstochten langs monumentale bomen en natuurgebieden opgenomen. Daarnaast staat de gids boordevol foto’s van bomen met uitleg die men onderweg tegenkomt. De fietstochten kunnen ook ingekort worden waardoor men zes maal kan genieten van het landschap.

Verkoop

De nieuwe gids is de opvolger van het in 2009 uitgegeven boekje ‘Wandel- en fietstochten’. De prijs van het nieuwe boekje bedraagt € 2,50,- per stuk. De boekjes zijn onder meer te koop bij de boekenzaken in Weert en Nederweert en tal van horeca- en recreatiegelegenheden. Voor meer informatie kijk ook op www.groenweert.nl.