Terugroepactie aantal M&M’S Crispy producten

Foto via Mars

Mars Wrigley roept een aantal M&M’S Crispy producten terug omdat er een genetisch gemodificeerd organisme (GMO) in een van de ingrediënten zit. Dat is in Europa niet toegestaan voor dat ingrediënt.

De voorkeuren van de consument staan centraal in alles wat ze bij Mars doen, daarom gebruikt Mars Wrigley geen GMO’s in haar producten in Europa. Ook in de Europese wetgeving is geen GMO geautoriseerd voor dit ingrediënt. Daarom moeten de producten teruggeroepen worden. De vrijwillige terugroepactie in Nederland heeft enkel betrekking op de producten die op de website van Mars staan vermeld. Je kan het controleren via: https://nld.mars.com/nieuws-verhalen/articles/terugroepactie-enkele-mms-crispy-producten?language%5Fcontent%5Fentity=nl

Geen andere Mars Wrigley merken, producten, batch codes of houdbaarheidsdata zijn betrokken zo meldt de fabrikant.

Heb je een van de betrokken producten gekocht?

Neem dan contact op met de Consumer Care Team via het contactformulier. Hier kun je een foto van de houdbaarheidsdatum en productiecode van de zak toevoegen. Die vind je aan de achterkant van de 36g verpakking en aan de onderzijde van de grotere zakken. Als je daarnaast de overige gevraagde gegevens invult, kunnen ze jou direct verder helpen. Je kan ook via 0900-2356277 contact met ze opnemen.