Kruidvat: kans op elektrische schok wereldstekker

Foto via Kruidvat

De Kruidvat wereldstekker voldoet niet aan de veiligheidseisen. Het is mogelijk dat de stekker van het apparaat dat wordt aangesloten op de wereldstekker, niet op een juiste en veilige wijze wordt ingestoken (enkelpolig) in de wereldstekker. Hierdoor bestaat het risico op een elektrische schok met letsel als mogelijk gevolg.

De stekker werd vanaf 6 januari 2020 voor 9,99 euro in de Kruidvatwinkels verkocht.

Ben je in het bezit van deze wereldstekker, dan vragen we je dringend om deze niet meer te gebruiken. De Kruidvat wereldstekker mag, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van de Kruidvat-winkels. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.

EAN-code 8719179473110

Meer informatie: https://www.kruidvat.nl/medias/Kruidvat-Wereldstekker-online-NL.pdf