ALDI: Mogelijk Listeria in Abdijkaas zacht

Foto via ALDI

ALDI in Nederland voert namens leverancier Milcobel Dairy nv een terugroepactie uit in regio Limburg en Noord-Brabant voor:

Uit controle is gebleken dat er mogelijk Listeria aanwezig is in Abdij zacht 175g met de houdbaarheidsdatum 06/06/22. Deze Listeria bacterie kan bij consumptie gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem. Andere houdbaarheidsdata van dit product zijn niet getroffen.

Klanten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Uiteraard wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Bij vragen kun je contact met hen opnemen via het contactformulier: www.aldi.nl/service/contact