Silent disco bij Café De Brug

Foto via: depositphotos

Aanstaande zaterdag 4 februari organiseert Café de Brug de tweede editie van de Silent Disco. Na een succesvolle eerste editie tijdens de feestdagen, de Sinter Silent Disco, hebben Jasper Haex, eigenaar, en de mannen van Duffe Events weer een nieuwe editie op de planning staan ‘’Another One’’.

Vanaf 20.00 uur zullen de leukste hits klinken door de silent disco koptelefoons bij Café de Brug. De drie verschillende kanalen zullen voor ieder wat wils draaien. Met op het blauwe kanaal DJ Watermelone en om 00.00 een mystery guest.

Om het extra spannend te maken kun je een draai geven aan het Rad Van Fortuin dat speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt. Durf jij het aan? Ga jij een dansje wagen? Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal koptelefoons.