Buurtpreventie Cranendonck zoekt fanatieke groepsbeheerders

Voorpagina Café WdG Kwekstool Buurtpreventie Cranendonck zoekt fanatieke groepsbeheerders

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Posts
  • #541494
   Tieske
   Kastelein

   Cranendonck – De hoofdcoördinatoren van buurtpreventie Cranendonck zijn op zoek naar fanatieke en enthousiaste vrijwilligers die zich als groepsbeheerder voor de whatsappgroepen in Maarheeze actief willen inzetten. Om (medische) redenen zijn er enkele beheerders afgevallen en daarom zitten we op moment nagenoeg zonder groepscoördinatie voor de Maarheezer Whatsappgroepen.

   Woon jij in Maarheeze, ben jij een echte Whatsapper en heb je je telefoon altijd bij de hand? Geeft het jou een lekker gevoel als je jou steentje kan bijdragen aan de veiligheid op straat / in je dorp met hopelijk een daling van woninginbraken als gevolg? Wil je graag vrijwilligerswerk doen wat niet zo veel tijd vergt? Dan zijn we op zoek naar jou!

   Als groepsbeheerder behoud je de controle en leiding in de Whatsappgroep wanneer er een gesprek plaats vindt en grijpt in wanneer nodig, daarna sluit je deze sessie af middels een bericht en zet het gesprek per mail door naar onze contactpersoon bij de politie. Daarnaast voeg je nieuwe deelnemers toe aan de groep en mailt hen de instructiemail. Ongeveer 2 keer per jaar houden wij een coördinatorenoverleg waar we je voor uitnodigen. Eventueel kan je ter ondersteuning aanwezig zijn bij preventie activiteiten.

   Hebben we jou interesse gewekt en wil je graag een van onze nieuwe beheerders worden? Of heb je nog vragen?

   Mail naar [email protected]!

   Daarnaast gaan we de aanmeldingen centreren via dit e-mailadres. Aanmelden voor deelname aan onze Whatsappgroepen in Maarheeze kan vanaf heden enkel nog via bovenstaand e-mailadres, alle andere e-mailadressen van de losse groepen (zuid/midden/noord) zullen komen te vervallen voor aanmelding. Mail je naam, adres en mobiele nummer naar bovenstaand e-mailadres en wij zorgen dat je zo snel mogelijk deel kan nemen aan Whatsapp buurtpreventie! Met deze ,,reorganisatie” hopen we snel meer betrokkenheid te krijgen zodat de achterstand op de andere groepen ingelopen kan worden, doe ook mee en maak Maarheeze veilig!

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.