Fit het voorjaar in met Start to Run

Voorpagina Café WdG Kwekstool Fit het voorjaar in met Start to Run

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Posts
  • #543133
   Team WdG
   Kastelein

   De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 7-weekse cursus Start to Run. In 7 weken bouw je op naar zo’n 25 minuten aaneengesloten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs.

   Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke maandagavond op voor een energieke training bij Start to Run. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

   Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een Voedingsgids voor sporters, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én audiocaching via de App. Daarnaast ben je voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen. Ze beginnen op woensdag 18 maart, ’s ochtends om 10.30 uur en ’s avonds om 18.45 uur.

   Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers van Loopgroep Cranendonck.

   Voor meer informatie en inschrijven: https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/loopfirma

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.