Leveroyse Joyce (20) in finale ‘Miss Beauty of Limburg’

Voorpagina Café WdG Voor de show & BW’ers Leveroyse Joyce (20) in finale ‘Miss Beauty of Limburg’

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Posts
  • #542463
   Tieske
   Kastelein

   Stel je toch eens voor: je bent jong, je hebt ambitie, je hebt een tomeloze inzet en je bent ook nog eens een prachtige verschijning. Deze ingrediënten vormen de basis voor de strijd om de titel ‘Miss Teen of Limburg / Miss Beauty of Limburg’. De 20-jarige Joyce Frenken uit Leveroy heeft de casting glansrijk doorstaan en staat op 26 april 2020 in de Limburgse finale die wordt gehouden in ‘de Maaspoort theater’ in Venlo.

   De weg naar de finale belooft een drukke periode voor Joyce te worden. Met verschillende trainingen, workshops en fotoshoots wordt ze voorbereid op dé grote dag in april. Tijdens dit traject zal Joyce ook een weekendje weg gaan met alle andere finalisten naar Roompot in Arcen. Dit weekend zullen ze klaar gestoomd worden voor de grote dag in April. In totaal zijn er 35 meiden die mee doen aan Miss beauty of Limburg.

   Drie jaar geleden heeft Joyce al eens meegaan aan Miss Teen of Limburg. Joyce is hierbij 2e geworden van Limburg, wat natuurlijke een geweldige prestatie is! Drie jaar later doet ze weer mee en hoopt nu de titel van Miss Beauty of Miss Intercontinental of Limburg binnen te slepen.

   Tevens zet Miss beauty of Limburg zich ook in voor het goede doel. Dit goede doel is dit jaar de Linda foundation.
   In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe.

   Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn. Omdat ze zelden iets nieuws aanhebben, worden de kinderen soms op school gepest. Wanneer hun ouders boos of verdrietig zijn, voelen sommige kinderen zich schuldig. De iets ouderen zoeken vaak een baantje en kopen van het geld dat ze daarmee verdienen eten of extraatjes voor hun ouders.

   Deze gezinnen wil de LINDA. Foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

   Met jouw hulp konden wij sinds de start in 2013 al ruim 16.000 gezinnen met kinderen enkele momenten van onbezorgdheid te geven tijdens de feestdagen. Dit deden we door middel van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A.

   Wil jij nou ook gezinnen helpen in Limburg? Doneer dan via onderstaande link :
   https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/joyce-frenken.

   Gun jij Joyce de overwinning en de felbegeerde kroon van ‘Miss Beauty of Limburg’? Daar kun jij je steentje aan bijdragen! Sms ‘Poll Limburg Joyce F’ naar 3010. Stemmen kan tot 25 april 23.59 uur en kost €1,10 per stem.

   “Mijn ultieme droom is het winnen van de titel ‘Miss Beauty of Miss Intercontinental of Limburg’ en ik zou het fantastisch vinden als jij de moeite zou nemen om een kleine bijdrage te leveren. Bij deze alvast ontzettend bedankt!”.

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.