Restaurant de Wildenberg opent Drive-in langs de A2 in weert

Voorpagina Café WdG Corona Restaurant de Wildenberg opent Drive-in langs de A2 in weert

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Posts
  • #551202
   Team WdG
   Kastelein

   De coronacrisis heeft een grote impact op alle restaurants in Nederland, en bijna alle bedrijven komen met creatieve oplossingen om de omzet toch binnen te laten komen. Velen kiezen voor het beschikbaar stellen van afhaalmaaltijden of bezorgen de maaltijden aan huis. Restaurant de Wildenberg pakt het nét even wat anders aan.

   Naast afhaalmaaltijden heeft restaurant de Wildenberg besloten om een drive-in te openen waar iedereen gebruik van kan maken waaronder ook fietsers en wandelaars. Er wordt een speciaal menu aangeboden met verschillende maaltijden, broodjes, hapjes, ijsjes, smoothies en dranken tegen een aantrekkelijke prijs. Er is ook genoeg keuze aan gezonde gerechten zoals salades, soepen en poké bowls. Zo blijven ze vasthouden aan hun motto: “voor ieder wat wils”. Bij de bereiding en het contact tussen personeel en gasten worden alle voorschriften van het RIVM gehanteerd.

   De drive is 7 dagen per week geopend van 12:00 tot 21:30. Meer informatie is te vinden op http://www.facebook.com/RestaurantGoudreinetDeWildenberg

Weergave van 0 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.