Huisregels reacties

Via de website van Weertdegekste.nl is het mogelijk om op berichten te reageren. Hier wordt gebruik gemaakt van het internationaal platform Disqus.

Je wordt verzocht de onderstaande huisregels in acht te nemen. Gebeurt dat niet, dan wordt de reactie verwijderd en je account geblokkeerd.

Reacties kunnen zonder tussenkomst van de WdG-redactie van de website verdwijnen. Via het systeem Disqus kunnen andere leden jouw reactie ‘minnen’. Wanneer er meerdere malen op het min-tekentje wordt gedrukt wordt de reactie automatisch verwijderd door Disqus.

– De voertaal is Nederlands. Dialect mag ook maar is minder populair.
– Houd je bijdrage kort en bondig.
– Kom je alleen maar provoceren of zeuren, dan krijg je een ban.
– Reageer aangaande het onderwerp (blijf on-topic).
– Bedreigen, schelden, oproepen tot geweld, spammen en ongevraagd adverteren is niet toegestaan.
– Bijdragen die alleen zijn getypt met HOOFDLETTERS worden verwijderd.
– Over uitsluiting en verwijdering van reacties wordt niet gecorrespondeerd.

Wanneer het vermoeden bestaat dat je via het TOR-netwerk of wegwerp-mailadres reageert wordt jouw account geblokkeerd.

Juridische consequenties

Noem het censuur, onzin of ontneming van de vrijheid van meningsuiting, maar veel mensen zijn zich niet bewust van de juridische consequenties en nadelige gevolgen van anonieme reacties. Wil je voorkomen dat jouw reactie wordt verwijderd? Reageer dan niet anoniem en onderbouw je bericht of reageer via facebook.com/weertdegekste.

Bij de reacties wordt gelet op o.a. relevantie, scheldwoorden, uitlokking, leesbaarheid en respect. Gebruikersaccounts met ‘tijdelijke of wegwerp e-mailadressen’ worden bij voorbaat al geblokkeerd. Ga je over de schreef en wordt er door de politie gevraagd naar jouw gegevens, dan zal WdG daar haar medewerking aan verlenen. Reacties die worden geplaatst via het Tor-netwerk worden verwijderd.

Feedback

Heb je feedback voor WdG? Gebruik dan het formulier: https://weertdegekste.nl/contact. Waarom-vragen worden nooit beantwoord. Verantwoording leggen we af bij de overheid of de rechtbank. Over de huisregels en het toepassen daarvan wordt niet gecorrespondeerd.