14.7 C
Weert, NL
26 september 2018 14:59
Home Huisregels reacties

Huisregels reacties

Via de website van Weertdegekste.nl is het mogelijk om op berichten te reageren. Hier wordt gebruik gemaakt van het platform Facebook.

Je wordt verzocht de onderstaande huisregels in acht te nemen. Gebeurt dat niet, dan wordt jouw reactie verwijderd en je account geblokkeerd.

– De voertaal is Nederlands. Dialect mag ook maar is minder populair.
– Houd je bijdrage kort en bondig.
– Reageer met je voor- en achternaam. Nep-accounts worden geblokkeerd.
– Reageer aangaande het onderwerp (blijf on-topic)
– Bedreiging, schelden, oproepen tot geweld, spam, advertenties is niet toegestaan.
– Bijdragen die alleen zijn getypt met HOOFDLETTERS worden verwijderd.
– Over uitsluiting en verwijdering van reacties wordt niet gecorrespondeerd.

Wanneer het vermoeden bestaat dat je met een nep-account reageert of wanneer je niet met je volledige naam (met bijv. een schuilnaam) reageert wordt je account geblokkeerd.

Het commentaarsysteem is op 15 januari 2018 vervangen en draait momenteel nog als ‘beta’. Het systeem wordt verder door ontwikkeld en indien nodig worden deze huisregels ook aangepast.

Juridische consequenties

Noem het censuur, onzin of ontneming van de vrijheid van meningsuiting, maar veel mensen zijn zich niet bewust van de juridische consequenties en nadelige gevolgen van anonieme reacties. Wil je voorkomen dat jouw reactie wordt verwijderd? Reageer dan niet anoniem en onderbouwend of reageer via facebook.com/weertdegekste.

Bij de reacties wordt gelet op o.a. relevantie, scheldwoorden, uitlokking, leesbaarheid en respect. Gebruiker accounts met ‘tijdelijke of wegwerp e-mailadressen’ worden bij voorbaat al geblokkeerd. Ga je over de schreef en wordt er door de politie gevraagd naar jouw gegevens, dan zal WdG daar haar medewerking aan verlenen. Reacties die worden geplaatst via het Tor-netwerk worden verwijderd.

Feedback

Heb je feedback voor WdG? Gebruik dan het formulier: https://weertdegekste.nl/contact. Reacties t.a.v. WdG worden verwijderd. Over de huisregels en het toepassen daarvan wordt niet gecorrespondeerd.

Laatste berichten

René Puts en Ralf Jansen in de prijzen

Opbouw kermis Weert begonnen

Geurhinder in de Dahliastraat