CAREGiver -> werken in de zorg zonder opleiding!

 • Parttime
 • Weert

Site Home Instead Noord en Midden Limburg

Geef vertrouwen, maak het verschil, vanuit je hart

CAREGiver

Heb jij een zorghart en vind je liefdevolle zorg voor ouderen belangrijk? Wil je zonder vooropleiding toch een toegevoegde waarde in iemands leven zijn? En ben jij op zoek naar een betekenisvolle invulling van je tijd? Dan is deze mooie baan als CAREGiver bij Home Instead Noord- en Midden Limburg echt iets voor jou!

Als CAREGiver bied je liefde, gezelschap, zorg en een luisterend oor. Denk hierbij aan: een fijn gesprek, hulp bij daginvulling, maaltijdverzorging, begeleiding naar bijvoorbeeld afspraken, licht huishoudelijk werk en hulp bij de persoonlijke verzorging. Het belangrijkste vinden we bij Home Instead voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en de juiste match met een passende klant. Zo leer je iemand écht kennen en bouw je een mooie band samen op.

Bij Home Instead Thuisservice ben je als CAREGiver onderdeel van een vernieuwende organisatie die gelooft dat ouderenzorg anders moet en kan. Samen met je collega’s zorg je er met persoonlijke aandacht en liefdevolle ondersteuning voor dat mensen langer en op een prettige wijze thuis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor méér dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel van je thuis, geborgen en veilig voelen.

Hoe kan jouw week eruit zien?

Op maandag rijd je naar je eerste klant Hetty; een vrouw van 85 jaar. Ze woont in de buurt dus je bent er al binnen 5 minuten. Vorige week heb je haar lievelingseten gekookt en vandaag help je Hetty onder andere mee met het maken van een boodschappenlijstje. Als je bij haar thuis aankomt staat ze voor het raam vol blijdschap te wachten. Hetty is eenzaam en kijkt er altijd naar uit als je weer langskomt. Na het boodschappen doen draai je nog even een wasje, ga je samen lunchen en deel je ondertussen mooie verhalen en ervaringen over het leven.

Later die week ga je langs bij Ursula. Ze is pas 72 jaar, maar heeft Alzheimer in een vergevorderd stadium. Omdat ze niet alleen kan zijn werk je nauw samen met je CAREGiver collega’s en het supportteam om de best passende zorg te bieden. Als jij er bent, kan haar man Piet even op adem komen en iets voor zichzelf gaan doen, bijvoorbeeld sporten of bij vrienden langsgaan. Hij heeft het niet makkelijk als mantelzorger, maar doet dit uit liefde voor zijn vrouw. Piet vindt het fijn dat het goed klikt tussen jou en Ursula en is je ontzettend dankbaar dat je hem elke week een middag kunt ondersteunen.

Met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Met iets heel kleins heb je iets groots kunnen bereiken: je hebt echt iets voor iemand kunnen betekenen en een lach op het gezicht van je klanten gekregen.

Wat heeft Home Instead jou zoal te bieden?

 • Salaris conform cao VVT.
 • Goede pensioenregeling, reiskosten- en reistijdvergoeding conform cao VVT.
 • Een op maat gemaakt trainingsprogramma om je rol als CAREGiver zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.
 • Alle tijd en ruimte om een persoonlijke relatie op te bouwen met jouw klanten.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning van het lokale supportteam indien er tijdens je dienst een onvoorziene situatie zich voordoet.
 • Klanten bij jou in de buurt.
 • Waardevol werk binnen een organisatie die anders durft te denken en tegen de stroom in durft te gaan.
 • En met succes: Home Instead Thuisservice heeft een uitzonderlijk hoge klant- en medewerkertevredenheid en wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een 9.5.
 • Een betrokken team dat alles doet voor de beste klant- en medewerkersbeleving.
 • Fijne collega’s en gezellige, leerzame bijeenkomsten.

Wie ben jij?

Je zoekt betekenis in je werk en weet hoe belangrijk goede en fijne zorg voor ouderen is. Met praktische hulp of een leuk gesprek help je hen graag persoonlijk om hun dag beter te maken. Met de juiste ondersteuning van Home Instead is voor jou het plaatje compleet.

Daarnaast:

 • vragen wij geen specifieke diploma’s of opleiding in de zorg. Levenservaring, persoonlijkheid, motivatie en eventueel ervaring met mantelzorg vinden wij veel belangrijker;
 • ben je ervan overtuigd dat dit de manier van zorg is die je je naasten toewenst;
 • beschik je over een positieve mindset en bezorg je mensen te allen tijde een warm welkom;
 • woon je in de omgeving van Weert/Nederweert.

Waar ga je werken?

Home Instead Thuisservice Nederland is in 2011 opgericht als niet-medische thuiszorgorganisatie voor senioren. Met ruim 2.000 CAREGivers geloven wij in werken vanuit je hart om goede en fijne zorg te kunnen bieden. Met persoonlijke verzorging en individuele begeleiding zorgen we er samen voor dat ouderen langer en veiliger thuis blijven wonen.

Je komt te werken voor de vestiging Home Instead Noord- en Midden Limburg.  Ons team van CAREGivers zet zich elke dag in voor liefdevolle zorg voor klanten en voor elkaar. Werken bij Home Instead Noord- en Midden Limburg voelt dan ook als thuiskomen bij familie. Er is een warm gevoel, er wordt naar elkaar geluisterd en iedereen benadert elkaar persoonlijk. Het is belangrijk dat je klant én jij op je gemak zijn.

Interesse?

Wij leren je graag kennen.

Solliciteer via de link of neem contact op met Carlijn Witte 0495-587980, ook indien je vragen hebt over onze organisatie of de vacature.

Om te solliciteren ga naar: www.homeinstead.nl.