Elektromonteur Laadpunten

  • Bijbaan
  • Weert

Website Laadpuntservice Limburg/Brabant

Installateur van laadpunten voor Elektrische Voertuigen

Ideaal als bijbaantje om bijvoorbeeld naast VUT/ Pensioen nog wat aan het werk te kunnen blijven.​

Over Laadpuntservice Limburg/Brabant​

​Laadpuntservice Limburg/Brabant is het elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich geheel gespecialiseerd heeft in laadpuntsystemen voor elektrische voertuigen bij particulieren thuis en bij kleinere organisaties. Aan de hand van een gedegen inventarisatie van wensen en mogelijkheden, adviseren en installeren wij vakkundig de kwalitatief hoogwaardige merken laadpunten uit ons assortiment. Wij zijn gevestigd in Weert en werken uitsluitend voor onze omringende regio’s Limburg en Brabant.

​Over de functie

Je geniet bijvoorbeeld van je VUT of Pensioen, maar je hebt behoefte weer wat (meer) actief te worden in je beroep als Elektricien/Elektromonteur. Graag bieden wij jou dan de mogelijkheid om zo nu en dan, op momenten wanneer jou dat uitkomt, laadpunten te installeren.

Je weet alles van verdeelinrichtingen en verricht hieraan de benodigde aanpassingen om ze voor de aansluiting van de laadinrichting geschikt te maken. Je draagt zorg voor een veilige bekabeling naar het laadpunt. Het laadpunt wordt vervolgens netjes door jou geplaatst, aangesloten en getest op veiligheid en een goede werking.

Wat wij vragen

Als ‘Elektromonteur Laadpunten’ ben je in bezit van een MBO diploma Elektrotechniek op niveau 2 of 3, bij voorkeur aangevuld met de certificaten VCA veilig werken en NEN 3140. Ervaring met laadpunten wordt op prijs gesteld, doch is niet noodzakelijk. Je wordt toch in de praktijk goed ingewerkt om je de specifieke kennis van de verschillende laadpunten eigen te kunnen maken.
Tot slot ben je ook in het bezit van een auto en rijbewijs B en woonachtig op niet te grote reisafstand van Weert.

Wat wij je bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk tarief / arbeidsvoorwaardenpakket, gebaseerd op je opleiding en werkervaring.
Aan de hand van jouw voorkeur en mogelijkheden kun je doordeweeks ingepland worden op installatie opdrachten. Installaties verschillen in omvang, meestal duurt een installatie een halve tot een hele dag.

Interesse?

Is deze bijbaan iets voor jou? Meld je interesse dan aan (bij voorkeur aangevuld met wat achtergrondinformatie) via ons mailadres: [email protected]

Heb je eerst nog wat meer vragen over de vacature, neem dan even contact met ons op via ons telefoonnummer: 0495-234500.

Om te solliciteren email jouw gegevens naar info@laadpuntservice.nl