Inkoper

Site Medicura

Als sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en gezien deze groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Inkoper bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: 40
Locatie: Nederweert

Functie omschrijving

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor een optimale inkoop van materialen en diensten, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.  Je houdt je bezig met het organiseren van een goed lopende goederenstroom en levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de inkoopprocessen binnen de organisatie. Je vraagt offertes aan bij leveranciers en beoordeelt deze. De kwaliteitseisen conform de gestelde normen kom je na en je beoordeelt kritisch nieuwe inkoopaanvragen. Je houdt je mede bezig met het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van leveranciersbeoordelingen en implementeert contract- en leveranciersmanagement. Je blijft op de hoogte van de medische hulpmiddelen, de specificaties en nieuwe productontwikkelingen. Je werkt nauw samen op het gebied van productinhoudelijke zaken met zowel de verkoopafdelingen als de productspecialisten.

Wat verwachten wij van jou:

  • HBO-opleiding
  • NEVI 1 of vergelijkbaar
  • Ervaring met logistieke processen
  • Ervaring met inkoop
  • Commercieel denken en handelen
  • Overtuigingscapaciteiten
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Computervaardig (MS Office, ERP-systeem (Navision))
  • Hands-on mentaliteit
  • Kennis van medische hulpmiddelen is een pré

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Meer informatie over Medicura vind je op onze website: https://medicura.nl/

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via [email protected] of 088-007 11 84 (afdeling HR). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar [email protected]

Om te solliciteren email jouw gegevens naar vacatures@medicura.nl