Woonbegeleiders voor samenwerking PSW & Land van Horne

Site PSW

Onze passie kent geen beperkingen!

Samen de kennis, samen de zorg: PSW en Land van Horne hebben samen een woongroep geopend.

PSW en Land van Horne zijn een samenwerking aangegaan voor  een woongroep voor 6 psychogeriatrische (pg) bewoners in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. Hier wonen naast bewoners van Land van Horne ook pg-bewoners met een verstandelijke beperking van PSW.  Voor deze gezamenlijke woongroep zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij mee pionieren in deze nieuwe samengestelde groep? Is jouw drive om bewoners een mooie dag te bezorgen? Ook al ben je tussendoor een bezige bij, jij hecht waarde aan écht contact en het persoonlijk gesprek. Ben jij iemand die breed ervaring wil opdoen in de zorg of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wij zoeken voor de op te starten woongroep de Hornehoof in Weert meerdere Verzorgenden IG, Woonzorgbegeleiders en Helpende+

Wat ga je doen?

Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met het verzorgen, begeleiden en ondersteunen van de bewoners. Er zijn namelijk overeenkomsten in de zorgvraag en behoeften tussen de kwetsbare oudere met dementie en de ouder wordende bewoner met een verstandelijke beperking. Door samen te werken delen we kennis en kunde en leren we van elkaar waardoor we optimale en belevingsgerichte zorg kunnen bieden voor deze groep.

Daarnaast werk je het ondersteuningsplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met de naasten van de bewoners. Je bent bereid verschillende diensten te draaien binnen de 24 uur waar de zorg geboden wordt. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdragen aan je kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je een uitdagende werkplek aan waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontplooien. Wij zijn voor deze woongroep dan ook op zoek naar mensen die zowel voor PSW als voor Land van Horne hun steentje willen bijdragen!

Locatie woongroep de Hornehoof in Weert

Woonzorgcentrum Hornehoof is gelegen naast het hartje centrum van Weert. In deze woonlocatie wonen verdeeld over 6 woningen 65 pg-cliënten. Daarnaast zijn er 30 plaatsen voor somatische cliënten. In de huurappartementen en aangrenzende woontorens wordt thuiszorg geboden. De gezamenlijke woongroep is gelegen in woonzorgcentrum Hornehoof. De zorg en begeleiding voor de nieuwe woongroep is gericht op het creëren van een vertrouwde woonomgeving, waar men zich thuis voelt, gelukkig kan zijn en waar de geboden medische en verpleegkundige zorg kwalitatief passend is.

Waarom bij ons werken?

 • De mogelijkheid om samen te bouwen aan een nieuwe samenwerking en zo de beste plek voor onze cliënten te organiseren;
 • Een uitdagende werkplek waarbij je in verschillende takken van de zorg ervaring opdoet;
 • Direct een vast contract voor 24 tot 28 uur per week en de mogelijkheid voor meer uren die dan binnen Hornehoof in de andere woningen kunnen worden ingezet;
 • Een teamleider in de nabijheid om mee te sparen en af te stemmen.

LVH:

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, deze functies zijn ingeschaald in FWG 35 (min. € 2.266,72 en max. € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheden om je zowel als persoon als professional te ontwikkelen, FiscFree gebruik en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

PSW:

 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Je krijgt inzicht en de regie over je eigen ontwikkeling via “Mijn Leerportaal” en E-learning via GoodHabitz;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Deze functies zijn ingeschaald in FWG 35 of 40 afhankelijk van de functie en ervaring;
 • We bieden je aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder: onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33 %).
 • Je kunt meedoen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren;
 • Je krijgt boven op je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband.

Wat breng je mee?

 • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische bewoners en/of bewoners met een verstandelijke beperking;
 • Het samenbrengen van verschillende werkwijzen en benaderingen van bewoners geeft je energie;
 • Met passie en plezier vertaal jij de visie van de woongroep in betekenisvolle zorg en begeleiding.
 • Geduldig en empathisch help jij bewoners om eigen keuzes te maken waarbij je in mogelijkheden denkt in plaats van beperkingen;
 • Je kunt je collega’s meenemen in de lijnen die worden uitgezet en bewaakt daarbij grenzen;
 • Je staat stevig in jouw schoenen en bent niet bang om feedback te geven of te ontvangen;
 • Samenwerken doe jij van nature en je draagt bij aan het leerklimaat van de woongroep;
 • Je hebt een relevante mbo-niveau 3 of 4 opleiding afgerond met als voorkeur in de richting van IG- verpleegkundige.

Ben jij enthousiast over deze functie, maar voldoe je niet aan de gestelde punten hierboven? Reageer toch! Wij kijken dan samen met jou of je misschien toch de juiste kandidaat bent voor deze functie of hebben wij misschien een ander mooi aanbod voor jou!

Aanvullende informatie

Deze vacature wordt zowel bij Land van Horne als PSW uitgezet. Medewerkers van PSW die op de woongroep komen werken, blijven in loondienst bij PSW en worden gedetacheerd naar Land van Horne.

Heb jij interesse of wil je eerst liever eerst een oriënterend gesprek?
Neem dan gerust contact op met Angela Op Hey – Stijnen, teamleider Land van Horne (088 -9878344) of Laura Popken, recruiter bij PSW (06-16077323).

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl of www.werkenbij.landvanhorne.nl en laat je sollicitatiegegevens achter bij de bijbehorende vacature.

Om te solliciteren ga naar: www.werkenbijpsw.nl.