Punt Welzijn zoekt: manager en staf-/beleidsmedewerker

  • Fulltime
  • Weert

Site Punt Welzijn

Manager (32-36 uur)

Deze manager geeft inspiratie, betekenis en richting aan de “stip op de horizon” van Punt Welzijn en zorgt voor duidelijkheid en structuur. Bekijk de gehele vacature: Manager (32-36 uur).

Staf- en beleidsmedewerker (24-32 uur)

Deze medewerker ondersteunt de manager, de teamcoaches en de teams met name op het gebied van kwaliteitszorg en de ontwikkeling en verantwoording van de dienstverlening. Bekijk de gehele vacature: Beleidsmedewerker (24-32 uur). 

Reacties op beide vacatures zijn welkom tot 1 oktober 2021. Voor meer info: https://www.puntwelzijn.nl/vacatures/

Over Punt Welzijn

Punt Welzijn is een welzijnsorganisatie werkzaam in de gemeenten Weert en Nederweert. Er werken ca. 50 sociaal werkers (35 fte) op het gebied van opgroeien, samenleven en gezonde leefstijl. Daarnaast zijn er een groot aantal vrijwilligers en professionals in opleiding actief. Punt Welzijn werkt samen met de stichtingen Vorkmeer, Synthese en Hoera kindercentra binnen de Unitus-groep onder het motto “De kracht van delen”.  

Wij hebben de overtuiging dat je samen het verschil kan maken. Samen krijg je meer dingen voor elkaar. Punt Welzijn stimuleert iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Door in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk, werken we aan een bestendige verandering voor nu en later. In de uitvoering gaan wij uit van het gedachtengoed van positieve gezondheid. We stellen de mens centraal en focussen op wat wél kan. Door onze sterke lokale verankering, kennis van de lokale situatie en een uitgebreid netwerk kunnen wij snel inspelen op vragen en behoeften van inwoners.

Solliciteren

Stuur een motivatiebrief en CV vóór 1 oktober 2021 per mail naar: [email protected]. Mondelinge informatie bij bestuurder, Paul Horsmans, 06-12525238.

Om te solliciteren email jouw gegevens naar ondersteuning@puntwelzijn.nl