7.8 C
Weert
18 februari 2020 02:07
Home WdGlab

WdGlab

Welkom in het WdGlab

Onze proeftuin. WdG doet soms melk in de cola.

Overzicht experimentele berichten

WdG verlegt de grenzen

0
Als de bezorgers niet van hun fiets waaien door storm Dennis, ploft als het goed is komend...

Ophokplicht voor gevogelte

0
Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 12 februari 2020 om 00:00 uur voor heel...

Duiker in nood bij sluis in Maasbracht

0
(Foto's/video) Woensdag zijn de hulpdiensten, waaronder het duikteam van de brandweer Weert, net voor het middaguur gealarmeerd...

Zwaargewonde bij ongeval in Heel

0
Heel - (Foto's) De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag rond 3.30 uur gealarmeerd...

Artiesten uit Weert in halve finale LVK

0
Vanavond staan er weer een aantal artiesten uit het Weerter artiesten in de halve finales van het...

Open dag Dansschool Fresh

0
Aanstaande zondag 19 januari zal de jaarlijkse open dag van Dansschool Fresh plaatsvinden in Weert. Dit is...

WdG zit vol experimenten

“Dit is toch geen nieuws?” of “Je doet toch ook geen melk in je cola?”. Enkele opmerkingen die we wel eens lezen. Maar WdG is niet alléén maar nieuws. We plaatsen veel meer soorten berichten met verschillende doelen. Dus ook o.a. acties, prijsvragen en berichten met een knipoog.

Veel van die berichten worden geplaatst omdat uit metingen blijkt dat het aanslaat bij het WdG publiek. Een overzicht van berichten (dus ook non-nieuws) waarmee we experimenteren en die we meten en testen kun je hier terugvinden. Ook vind je hier de status van actuele of nieuwe ontwikkelingen.

Actuele ontwikkelingen

Berichten Rijksoverheid WdG doet momenteel een proeft met berichten vanuit de landelijke overheid. Als dit aanslaat blijven we deze berichten publiceren. Wordt het niet gewaardeerd stoppen we met de publicaties. Start project is 11-11-2019. App sluit af op Android tablets Bij sommige gebruikers komt het voor dat de WdG app op tablet van Android niet meer opstart. Inmiddels is bekend dat het oplossen van het probleem een behoorlijk kostenplaatje met zich meebrengt. WdG doet onderzoek naar een aantal alternatieven. [ ] Foutmelding / pop-ups bij advertenties Het kan zijn dat je momenteel een foutmelding krijgt te zien bij een advertentie. Ook komt het voor dat er (irritante) pop-ups verschijnen op je mobiel. Aan dit probleem wordt op 1 en 2 augustus 2019 gewerkt om het te verhelpen. Regioverbreding WdG doet momenteel een proef met berichten uit de regio. Denk hierbij aan de regio’s Maasgouw, Someren, Peel en Maas en Belgische grensgemeenten. Je zal dus komende tijd meer berichten uit deze regio op WdG zien verschijnen. We analyseren de statistieken en feedback om vervolgens ons plan te trekken. [ Faillissementen De weergave van het faillissementregister is hersteld. Dank aan E-Tailors.com.

Suggesties? Stuur een mailtje naar redactie (at) weertdegekste.nl.