3.4 C
Weert
19 november 2019 21:59
Home WdGlab

WdGlab

Welkom in het WdGlab

Onze proeftuin. WdG doet soms melk in de cola.

Overzicht experimentele berichten

Luchtalarm blijft nog even bestaan

Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus heeft vandaag besloten de sirenes (het Waarschuwings- en Alarmeringssysteem, WAS) in...

Nieuwe regeling rijbewijs 75-plusser

De tijdelijke verlenging van de geldigheid van het rijbewijs voor 75-plussers met maximaal één jaar, gaat per...

Jumbo en HEMA willen samenwerken

Jumbo Supermarkten en HEMA zijn met elkaar tot een principeovereenkomst gekomen voor een commerciële samenwerking in Nederland...

Workshop ‘Positief Gezond Ouder’

Sta je bij het ouder worden wel eens stil bij het moment dat je gaat inleveren? Wat...

Bestelbussen botsen in Grashoek

Grashoek - (Foto's) De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 17.19 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Grashoek. Op de...

Auto botst achterop vrachtwagen op A2

Wessem - (Foto's) De hulpdiensten zijn dinsdagavond omstreeks 21.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg...

WdG zit vol experimenten

“Dit is toch geen nieuws?” of “Je doet toch ook geen melk in je cola?”. Enkele opmerkingen die we wel eens lezen. Maar WdG is niet alléén maar nieuws. We plaatsen veel meer soorten berichten met verschillende doelen. Dus ook o.a. acties, prijsvragen en berichten met een knipoog.

Veel van die berichten worden geplaatst omdat uit metingen blijkt dat het aanslaat bij het WdG publiek. Een overzicht van berichten (dus ook non-nieuws) waarmee we experimenteren en die we meten en testen kun je hier terugvinden. Ook vind je hier de status van actuele of nieuwe ontwikkelingen.

Actuele ontwikkelingen

Berichten Rijksoverheid
WdG doet momenteel een proeft met berichten vanuit de landelijke overheid. Als dit aanslaat blijven we deze berichten publiceren. Wordt het niet gewaardeerd stoppen we met de publicaties. Start project is 11-11-2019.

App sluit af op Android tablets
Bij sommige gebruikers komt het voor dat de WdG app op tablet van Android niet meer opstart. Inmiddels is bekend dat het oplossen van het probleem een behoorlijk kostenplaatje met zich meebrengt. WdG doet onderzoek naar een aantal alternatieven.

[ ] Foutmelding / pop-ups bij advertenties
Het kan zijn dat je momenteel een foutmelding krijgt te zien bij een advertentie. Ook komt het voor dat er (irritante) pop-ups verschijnen op je mobiel. Aan dit probleem wordt op 1 en 2 augustus 2019 gewerkt om het te verhelpen.

Regioverbreding
WdG doet momenteel een proef met berichten uit de regio. Denk hierbij aan de regio’s Maasgouw, Someren, Peel en Maas en Belgische grensgemeenten. Je zal dus komende tijd meer berichten uit deze regio op WdG zien verschijnen. We analyseren de statistieken en feedback om vervolgens ons plan te trekken.

[ Faillissementen
De weergave van het faillissementregister is hersteld. Dank aan E-Tailors.com.

Suggesties? Stuur een mailtje naar redactie (at) weertdegekste.nl.